Posted on

‘t Anker krijgt zonnepanelen

Twee jaar geleden zijn we gestart met de plaatsing van zonnepanelen op basisschool de Kubus. We hebben direct al aangekondigd dat Zon@School meer scholen wil helpen. Het is zover ….  We gaan zonnepanelen plaatsen op basisschool ’t Anker.

In september 2015 hebben we hiervoor een overeenkomst gesloten met de gemeente en de school. De crowdfundingcampagne is gepland voor eind februari 2016. De campagne wordt door leerlingen van ’t Anker georganiseerd (met een beetje hulp:-). Ons doel is om de plaatsing voor de zomer te voltooien. Laat de zon maar schijnen!

We zijn blij en trots dat we een tweede project kunnen starten. U kunt zich vanaf heden inschrijven.

Het contract met de ’t Anker is gelijk aan het contract met De Kubus. Voor dit project is het mogelijk om een inleg te doen in eenheden van 250,-. Omgerekend is dit ongeveer 2/3 zonnepaneel waarmee 165 kWh per jaar opgewekt kan worden. Ons doel is om 80 panelen te plaatsen van 255 Watt-piek. In de factsheet leest u alle details.

Laat u gerust verleiden om met te investeren óf inspireer uw buren om mee te doen. Het geeft een goed gevoel dat we bijdragen aan een beter klimaat voor onze kinderen. Elke investering in schone energie is een stapje dichter bij een klimaatbestendige aarde. Doet u met ons mee?